Laatste nieuws

 • 06-03-2018

  Presentatie bij Slimme Senioren

  Op 4 maart vond op uitnodiging van de Slimme Senioren Den Haag een presentatie plaats in de Bethelkerk te Den Haag. Er waren ongeveer 40 belangstellenden. De presentatie werd met instemming en goedkeuring ontvangen, waarmee het bestaansrecht van Wijzelf maar weer door een doelgroep wordt bevestigd. Dank aan Jenny du Pon en Remco Duivenvoorden voor de heldere presentatie en aan de overige bestuursleden voor de ondersteuning.

  Lees meer
 • 24-02-2018

  Wijzelf DenHaag bij Slimme Senioren!

  Zondag 4 maart a.s geeft Wijzelf Den Haag een presentatie in het café Slimme Senioren. Deur is vanaf 16.00 uur open en de presentatie zal om 16.30 beginnen.
  Adres De Bethel, Thomas Schwenckestraat 28 in Den Haag
  Jenny du Pon zal de presentatie doen en daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Welkom!

  Lees meer
 • 11-12-2017

  Wijzelf bij De Goede Zaak van DenHaagFM

  Afgelopen vrijdagavond was onze voorzitter te gast bij het programma De Goede Zaak van DenHaagFM. Ze was daar samen met Maurice Smit, de initiatiefnemer van Wijzelf.

  Benieuwd wat er besproken is?

  Luister hier naar het interview https://denhaagfm.nl/…/de-goede-zaak-de-burgers-bij-elkaar…/.

  Den Haag FM zendt elke vrijdag het radioprogramma De Goede Zaak uit. Tussen 21.00 en 23.00 uur wordt dan aandacht besteed aan maatschappelijk ondernemen in Den Haag.https://denhaagfm.nl/…/ja-voor-een-kans-stichting-wijzelf-…/

  Lees meer
 • 31-10-2017

  Wijzelf bij TV West

  Sinds gisteren worden er TV spotjes van Wijzelf uitgezonden bij TV West, hoe gaaf is dat!

  We willen hiermee meer bekendheid creeeren en mensen bewust maken dat ze bij Wijzelf zelf hun keuzes in hun thuishulp kunnen maken, dat ze zelf de regie kunnen houden als ze dat willen!  Heel belangrijk voor de waardigheid, de positieve gezondheid van ons mensen.

  https://www.facebook.com/WijZelfZorg/videos/982445255228806/

   

  Lees meer
 • 10-10-2017

  Wij zijn open! Welkom!

  Yes, wij zijn OPEN voor inschrijvingen! Mooie opkomst vanavond. En heel veel dank aan @GerbenHagenaars en @GemeenteDenHaag voor hun steun en bijdrage!
  Wil je werken of zoek je hulp? Kijk dan snel op www.wijzelf.nl/denhaag Welkom bij Wijzelf!

  Lees meer
 • 26-09-2017

  Wijzelf in Zeeheldennieuws

  Wijzelf Den Haag in het nieuwste Zeeheldennieuws... De wijk waar de opening plaats zal gaan vinden! Maar Wijzelf Den Haag is niet alleen voor inwoners van het Zeeheldenkwartier. Natuurlijk zijn alle inwoners van Den Haag van harte welkom!

   

   

  Lees meer
 • 23-09-2017

  Gesprek met Gemeente

  Afgelopen week hebben we een bijzonder positief gesprek gehad met de Gemeente Den Haag. WIj zijn heel blij met hun steun en enthousiasme voor onze Zorgcooperatie Wijzelf Den Haag!

   

  Lees meer
 • 21-09-2017

  Programma Opening 10-10-´17

  Het programma voor de opening op 10 oktober aanstaande is bekend!

  Programma

  19.30     Inloop met koffie en thee

  20.00     Welkom door Jenny du Pon

                      Voorzitter Wijzelf Den Haag

                 Korte introductie Wijzelf Den Haag

                 Startsein door drs. Gerben Hagenaars MBA  

                      Directeur Zorg, Maatschappelijke Coöperatie en Ondersteuning van de Gemeente Den Haag

                Vraag & Antwoord

  21.00     Napraten met bestuursleden Wijzelf Den Haag

  21.30     Sluiting

   

  Lees meer
 • 04-09-2017

  10 oktober van start!

  Wijzelf Den Haag 10 oktober 2017 van start!

  Vanaf deze datum kunnen inwoners van Den Haag zelf, op een veilige en betrouwbare manier via het online platform hun thuishulp organiseren. Voor inwoners die hulp of zorg nodig hebben maar ook voor inwoners die dit aanbieden. Betaald of vrijwillig. Het gaat hierbij vooral om praktische hulp bij het huishouden, klussen in huis of in de tuin, burenhulp of persoonlijke verzorging.

   

  Wij nodigen alle inwoners van Den Haag die interesse hebben in deze nieuwe vorm van thuishulp organiseren van harte uit. Welkom!  

   

  De avond wordt gehouden in Buurthuis Heldenhoek, Elandstraat 88 in Den Haag en begint om 20:00. Wethouder Karsten Klein is uitgenodigd om het startschot te geven. Daarnaast zullen we een en ander vertellen over hoe Wijzelf werkt en er is natuurlijk de mogelijkheid om kennis te maken met de bestuursleden en het stellen van vragen.

   

  Wijzelf Den Haag is een lokaal burgerinitiatief. Hulp en zorg worden weer van onderop, door burgers zelf, georganiseerd. De coöperatie stelt een professioneel online platform ter beschikking aan haar leden, waarop burgers met 100% zelfregie hulp en zorg met elkaar kunnen regelen. De lokale coöperatie vertegenwoordigt de zorgvragers en ziet toe op de betrouwbaarheid van de aanbieders. Het concept is juridisch en fiscaal getoetst en afgestemd met de Belastingdienst. De coöperatie wordt geleid door vrijwillige bestuurders, die het lokale platform beheren en de leden van de coöperatie ondersteunen, maar ook aan hen verantwoording afleggen.

   

  Voor meer informatie kun je terecht op www.wijzelf.nl/denhaag. Aanmelden voor deze avond kan via denhaag@wijzelf.nl.

  Lees meer
 • 19-06-2017

  DenHaag na zomer open!

  Bestuur Wijzelf Den Haag gaat na de zomer online voor alle inwoners van Den Haag!

  De geweldige burgers op deze foto zijn hard aan het werk om het platform zo snel mogelijk op beschikbaar te zetten voor alle inwoners van Den Haag.

  Sinds de oprichting is het bestuur bezig om de coöperatie klaar te maken om echt te kunnen gaan gebruiken. En nu is het bijna zo ver! Na de zomer volgt een informatieavond waarop het platform officieel wordt geopend. Het bestuur vind het belangrijk om hulp en zorg in en om huis bereikbaar, betrouwbaar en betaalbaar te houden. Daarom willen we ook echt heel graag snel online in Den haag.

  In november 2016 is de coöperatie opgericht bij de Notaris. Sindsdien is het bestuur nog uitgebreid met nieuwe enthousiaste leden en zijn ze allemaal enthousiast aan de slag om het platform echt operationeel te krijgen. “Wij zijn allemaal vrijwilligers en doen dit werk met ons hart, vanuit een verlangen dat iedere Haagse burger zelf de regie over zijn of haar hulp of zorg kan hebben”, aldus Jenny, voorzitter van Wijzelf Den Haag. In het najaar wordt een bijeenkomst georganiseerd waarop alle inwoners van Den Haag van harte welkom zijn. Tijdens deze avond zal het bestuur onder andere informatie geven over Wijzelf. Want wie zijn ze en hoe werkt het bij Wijzelf? Daarnaast wordt het platform op feestelijke geopend voor Den Haag. Meer informatie volgt binnenkort! Hou hiervoor de website of facebookpagina in de gaten.

  Foto vlnr: David Wismeijer, Remco Duivenvoorden, Constance Rottländer, Anneke Lugthart, Jenny Du Pon, Roos Hoekstra en Ineke Hessing (niet op foto).

  Lees meer
 • 18-05-2017

  Bestuursleden gezocht!

  Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar versterking. Nu de oprichting een feit is en de website live is bereiden we ons voor op het echte werk. Wijzelf kent een hands-on bestuur. Dat betekent bijvoorbeeld het screenen van mensen die zich aanmelden, bezoeken van leden en aanbieders, actief zijn op social media enzovoort. Heb jij belangstelling? Neem dan contact met ons op!
  denhaag@wijzelf.nl

  Lees meer
 • 22-03-2017

  We zijn online!

  Een mooie stap! Onze website is sinds vandaag online en daarmee is ook de voorinschrijving geopend. dit betekent dat je je wel kunt aanmelden als lid of als aanbieder maar dat wij pas na de officiële opening mensen toelaten op het platform. Natuurlijk ben je de eerste die dat hoort als je je hebt aangemeld.

  Hartelijke groet van het hele bestuur!

  Lees meer
 • 22-03-2017

  Korting bij aanmelding

  Voor leden, dat zijn onze zorgvragers, is er korting beschikbaar als zij beschikken over een Ooievaarspas. Meldt dit als het bestuur contact met je opneemt na je aanmelding op onze website.

  Voor aanbieders is er alleen korting beschikbaar als zij student zijn. Upload je studentenkaart in je profiel onder 'Kwalificaties'. 

  In beide gevallen betreft het een korting van 50% op de normale prijs.

  Lees meer

Laatste nieuws

 • Presentatie bij Slimme Senioren

  Op 4 maart vond op uitnodiging van de Slimme Senioren Den Haag een presentatie plaats in de Bethelkerk te Den Haag. Er waren ongeveer 40 …

  Lees meer
 • Wijzelf DenHaag bij Slimme Senioren!

  Zondag 4 maart a.s geeft Wijzelf Den Haag een presentatie in het café Slimme Senioren. Deur is vanaf 16.00 uur open en de presentatie zal …

  Lees meer
 • Wijzelf bij De Goede Zaak van DenHaagFM

  Afgelopen vrijdagavond was onze voorzitter te gast bij het programma De Goede Zaak van DenHaagFM. Ze was daar samen met Maurice Smit, de …

  Lees meer
 • Wijzelf bij TV West

  Sinds gisteren worden er TV spotjes van Wijzelf uitgezonden bij TV West, hoe gaaf is dat! We willen hiermee meer bekendheid creeeren en mensen …

  Lees meer
 • Wij zijn open! Welkom!

  Yes, wij zijn OPEN voor inschrijvingen! Mooie opkomst vanavond. En heel veel dank aan @GerbenHagenaars en @GemeenteDenHaag voor hun steun en …

  Lees meer
 • Wijzelf in Zeeheldennieuws

  Wijzelf Den Haag in het nieuwste Zeeheldennieuws... De wijk waar de opening plaats zal gaan vinden! Maar Wijzelf Den Haag is niet alleen voor …

  Lees meer
 • Gesprek met Gemeente

  Afgelopen week hebben we een bijzonder positief gesprek gehad met de Gemeente Den Haag. WIj zijn heel blij met hun steun en enthousiasme voor onze …

  Lees meer
 • Programma Opening 10-10-´17

  Het programma voor de opening op 10 oktober aanstaande is bekend! Programma 19.30     Inloop met koffie en thee 20.00 …

  Lees meer
 • 10 oktober van start!

  Wijzelf Den Haag 10 oktober 2017 van start! Vanaf deze datum kunnen inwoners van Den Haag zelf, op een veilige en betrouwbare manier via het …

  Lees meer
 • DenHaag na zomer open!

  Bestuur Wijzelf Den Haag gaat na de zomer online voor alle inwoners van Den Haag! De geweldige burgers op deze foto zijn hard aan het werk om het …

  Lees meer
 • Bestuursleden gezocht!

  Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar versterking. Nu de oprichting een feit is en de website live is bereiden we ons voor op het echte werk. …

  Lees meer
 • We zijn online!

  Een mooie stap! Onze website is sinds vandaag online en daarmee is ook de voorinschrijving geopend. dit betekent dat je je wel kunt aanmelden als …

  Lees meer
 • Korting bij aanmelding

  Voor leden, dat zijn onze zorgvragers, is er korting beschikbaar als zij beschikken over een Ooievaarspas. Meldt dit als het bestuur contact met …

  Lees meer
Toon meer nieuws

Wijzelf eventkalender

21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond